Geeft u binnenkort het ja-woord?

Maak een afspraakBekijk onze collectie

Voor elke bruid

Met passie

Verschillende stijlen

De bruidsjurk van jouw dromen laten ontwerpen? Bij Lovely Lady helpen we graag je ideeën te realiseren. In ons eigen atelier werken coupeuses hard om jouw japon er perfect uit te laten zien!

Bij Lovely Lady jouw bruidsjurk laten ontwerpen

Om jouw dag extra speciaal te maken, zorgen wij dat alles tot in het kleinste detail klopt. De coupeuses van ons atelier passen hun kennis en creativiteit toe om jouw jurk nog mooier te maken. Je kunt hem zo laten ontwerpen dat de trouwjurk de perfecte pasvorm heeft. Ben je naar een jurk op zoek, maar is die nergens te vinden? Geen probleem, ook daar helpen wij je bij. Laat onze coupeuses jouw trouwjurk ontwerpen. Je wordt uiteraard nauw bij dit proces betrokken.

Hoe ziet jouw trouwjapon eruit?

Sommigen weten al heel lang hoe de jurk eruit moet komen te zien, anderen hebben geen idee. Dit is niet erg wij hebben ervaren stylistes, adviseuses en coupeuses, die je maar al te graag willen helpen bij het ontwerpen van jouw bruidsjurk. Ieder lid van het Lovely Lady team is gepassioneerd bezig met de bruidsmode. Als jij jouw bruidsjurk door ons laat ontwerpen weet je zeker dat het op een fijne en veilige manier gebeurt. Wij zijn CBW-erkend, wat inhoudt dat jij als consument extra goed beschermd bent. Denk bijvoorbeeld aan duidelijke regels over garantie, levertijd en (aan)betalingen. Kom dus snel naar Bruidsboetiek Lovely Lady om jouw trouwjurk te laten ontwerpen!

Maak snel een afspraak

Loop gerust binnen in onze bruidsboetiek aan de Stationsstraat 86 in Waalwijk om jouw afspraak te plannen en informatie in te winnen. Voor het laten ontwerpen van jouw trouwjurk verzoeken wij je om een afspraak te maken. Voor vragen bel je ons via het telefoonnummer: 0416 337388.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid