Geeft u binnenkort het ja-woord?

Maak een afspraakBekijk onze collectie

Voor elke bruid

Met passie

Verschillende stijlen

Kies voor Bruidsboetiek Lovely Lady, de bruidswinkel in de regio van Breda. Met onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Lovely Lady hebben we niet alleen voor ieder budget de mooiste trouwjurken, ook voor lingerie, sluiers en sieraden kun je bij ons terecht.

De beste bruidswinkel met de mooiste jurken

Om de keuze voor onze bruidswinkel nog eenvoudiger te maken, hebben we een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Naast onze jarenlange ervaring, bestaan wij uit een jong en gepassioneerd team
  • We hebben een eigen atelier in huis waar al jouw wensen gerealiseerd kunnen worden
  • We beschikken over de nieuwste en een zeer gevarieerde en uitgebreide collectie
  • We zijn CBW-erkend

Bij Lovely Lady kom je  niet alleen voor een bruidsjurk of avondjapon, maar voor het volledige plaatje. Wij beschikken over mooie lingerie, goed passende mooie en leuke schoenen en  verschillende elegante accessoires die jouw outfit compleet maken! Kom zeker bij ons langs als je op zoek bent naar een bruidswinkel met de mooiste en veelzijdigste collectie trouwjurken.

Zorg dat iedereen er perfect uitziet

Het is natuurlijk jouw grote dag en dan moet alles perfect zijn. Je kunt niet alleen voor trouwjurken bij ons terecht, ook voor jouw (schoon) moeder of dochter kom je naar Lovely Lady! Een bescheiden collectie van japonnen voor de moeder van de bruid of een prinsessenjurk voor je dochter, ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Kom langs of maak een afspraak

Maak een afspraak en kom zelf de mooiste trouwjurken bij onze bruidswinkel in Waalwijk bekijken! Wij bespreken graag samen jouw wensen en geven eerlijk advies. Kom langs bij onze bruidswinkel aan de Stationsstraat 86 in Waalwijk. Je kunt ook kiezen voor het vip-arrangement. Tijdens deze avond maken we tijd vrij om goed kennis te maken en al je ideeën te bespreken. Bel ons gerust op het nummer: 0416 337388.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid