Geeft u binnenkort het ja-woord?

Maak een afspraakBekijk onze collectie

Voor elke bruid

Met passie

Verschillende stijlen

Ben je op zoek naar de mooiste kinder bruidsjurkjes? Dan ben je bij Lovely Lady aan het juiste adres. In onze uitgebreide collectie vind je onder andere bruidsjurkjes van merken als Mark Lesley en Lilly. Wil je echt wat speciaals, dan kun je samen met de ontwerpsters/coupeuse in ons atelier de vele mogelijkheden bespreken.

Vind de perfecte kinder bruidsjurkjes bij ons

We hebben diverse bruidsmeisje jurkjes in onze collectie om elk meisje zich een prinsesje te laten voelen. In de huidige collectie vind je oa jurkjes van Mark Lesley. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. Daarnaast hebben wij een aantal nieuwe merken aan onze collectie toegevoegd. De fijn geprijsde jurkjes van het Deense merk Lilly hebben een lieve en hippe uitstraling. Ze worden mooi afgewerkt met linten van satijn en kant. Tevens hebben wij in ons Atelier een aantal vlotte en romantische jurkjes ontworpen van Tule stroken gecombineerd met Glitter en/of Spijkerstof

We realiseren jouw wensen

Heb je specifieke wensen voor een van onze bruidsmeisjes jurkjes? Ons atelier helpt je hier graag mee. Zij kijken wat jouw wensen zijn en wat daarin mogelijk is. Dit kan zijn het veranderen van een bestaande collectie jurk of het maken van bijpassende jurk bij de door jouw uitgekozen bruidsjapon van dezelfde stof etc. Maak een afspraak voor het passen of aanpassen van de kinderbruidsjurkjes via het telefoonnummer: 0416 337388.