Geeft u binnenkort het ja-woord?

Maak een afspraakBekijk onze collectie

Voor elke bruid

Met passie

Verschillende stijlen

Kom kijken naar de mooiste trouwjurken in onze winkel in Waalwijk! Bij Lovely Lady hebben we alles wat jouw hart begeert. Van bekende merken als Sweetheart, White One, Linea Raffaelli, Diana Legrand, Modeca en Lillian West tot het op maat laten maken van jouw droomjurk, het kan allemaal bij Lovely Lady.

Vind de perfecte trouwjurken bij Lovely Lady vlakbij

Met onze jarenlange ervaring en passie voor bruidsmode stellen wij de mooiste outfits voor jou samen. Lovely Lady heeft niet alleen elegante bruidsjaponnen, maar ook prachtige accessoires om alles op elkaar aan te laten sluiten.

Passend resultaat

Met een atelier in huis zijn wij nog beter in staat om jouw wensen te realiseren. Bij Lovely Lady werken gepassioneerde coupeuses die jouw jurk op maat maken of mooie details toevoegen. Wij geven de garantie op de mooiste trouwjurken in de omgeving van Den Bosch!

Bruidsmeisje in matching jurkje

Ben je nog op zoek naar een jurkje voor je dochter of bruidsmeisje? In onze collectie vind je verschillende lieve jurkjes om ze eruit te laten zien als prinsesjes. Je hebt keuze uit merken als Mark Lesley, Lilly en Eisend Kids. Ook hier is het mogelijk om onze coupeuses aanpassingen te laten doen of desgewenst een eigen ontwerp voor de bruidsmeisjes te maken. Houd er rekening mee dat wij kinderkleding enkel op afspraak passen.

Kom ons aanbod bekijken

Onze boetiek met prachtige trouwjurken is gevestigd in Waalwijk. Kom gerust langs om de japonnen te bekijken of maak een afspraak via: 0416 337388.

Misschien vindt u dit ook interessant:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid